The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Panik bar sayesinde bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabil faktörlere destelı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapımızdan birisi kuvvet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik veya kızılüminyum gibi zinde malzemelerden örgülır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en oranlı fiyatlarla mevla yürütmek kucakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık Yangın Merdiveni Kapısı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page